Paravan Novellini KUADRA H 120cm

Šifra artikla: KUADH120-1K

Paravan Novellini KUADRA H 120cm

76,547.00 RSD / kom

Nema na stanju

Tuš paravani - stene su jednostavni za ugradnju i lako ih je održavati, a kupatilu daju moderan izgled. Postavljaju se kao staklene pregrade na mestu predviđenom za tuširanje i predstavljaju idealnu zaštitu ostalih elemenata od kvašenja.

Minimalistički profili ili odsustvo okvira oko stakla unose eleganciju u svako kupatilo, stvaraju osećaj prostranosti i otvorenosti budući da izgledaju gotovo neprimetno a ujedno doprinose i maksimalnoj uštedi prostora u kupatilu.

Prednost ovakvih tuš paravana je jednostavan walk in ulazak u prostor za tuširanje, jer bez tuš kadice nema preskakanja niti penjanja, pa je ovakav dizajn posebno pogodan za starije ljude ili osobe sa invaliditetom. 

Paravan Novellini KUADRA H

KUADH120-1K

  • Hrom srebrni profili (ram) 
  • Visina: 2000 mm
  • Providno, sigurnosno, kaljeno staklo debljine 8 mm
  • Zaštitni premaz Cristal Clear sprečava nakupljanje bakterija i kamenca
  • Jednostavna instalacija uz opseg podešavanja 117-120 cm
  • Dužina nosača se može podesiti, maksimalno do 100 cm
  • Reverzibilnost (mogućnost i leve i desne instalacije)

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Novellini

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Materijal

Staklo/Aluminijum

Visina

2000 mm

Boja Stakla

Providno staklo

Debljina Stakla

8 mm

Boja rama

Hrom

Širina

1200 mm

Novellini je osnovan 1966. godine kao mala radionica specijalizovana za obradu kovanog gvožđa i aluminijuma za izradu vrata i prozora. Dodavanje tuš kabina u asortiman 1980. godine dovelo je do rasta poslovanja, donoseći uspeh na evropskom tržištu. Ubzo nakon toga Novellini predstavlja nove wellness proizvode, proširujući svoju ponudu multifunkcionalnim kabinama i hidromasažnim kadama. Proizvodna filozofija kompanije zasniva se na razumevanju stvarnih potreba kupaca, sa ciljem da se tržištu ponudi najbolje iskustvo sa svake tačke gledišta.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.