O nama

O nama

AQUA CASA je jedinstveni koncept maloprodajnih salona kupatilske opreme koji posluje u okviru firme MINOTTI DOO, još od 2010. godine. Od samog starta imali smo jasnu viziju šta želimo, pa smo vrlo brzo postali prepoznatljivi na tržištu jer kupci u našim salonima ne samo da mogu pronaći proizvode renomiranih svetskih brendova nego i inspirativna rešenja za opremanje kupatila ili kuhinje. Baterije, kupatilska sanitarija, tuš kabine, kade, galanterija i pločice samo su deo široke ponude od preko 10.000 artikala, a kompletnu paletu proizvoda možete pogledati OVDE.

Danas, nakon više od decenije poslovanja, i dalje nas vodi ista želja - da svaka vaša ideja bude pretočena u delo i da vaš dom zablista punim sjajem.

Prateći trendove, nakon naših salona u Beogradu, Loznici i Nišu, proširili smo poslovanje i na internet i napravili web shop koji vam nudi mogućnost da u najbržem mogućem roku dobijete željene artikle na kućnu adresu.

Poverenje koje nam svakodnevno ukazujete, obavezuje nas da uvek idemo u korak sa vremenom i da na svaki vaš zahtev uvek imamo spreman odgovor.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.