Načini isporuke

Načini isporuke

 

Uslovi isporuke se odnose na porudžbine kreirane u AQUA CASA web shop-u.

AQUA CASA nudi tri opcije za isporuku i preuzimanje robe:

  • Isporuka kurirskom službom D-EXPRESS
  • Isporuka AQUA CASA transportnim vozilom
  • Lično preuzimanje u maloprodajnim objektima Aqua Casa salona

 

Isporuka kurirskom službom D-EXPRESS

Isporuka kurirskom službom za porudžbine vrednosti preko 50.000 rsd je besplatna.
Kurirskom dostavom nije moguća isporuka kabaste i lomljive robe (pločice,sanitarije, tuš kabine i artikli podložni oštećenju). 

Cena isporuke zavisi od težine paketa. Skalu i cene možete videti na linku.

Nakon 50 kg svaki sledeći kilogram se obračunava 30,00 rsd. Isporuka se vrši radnim danima u periodu od 8:00 do 16:00h. Pravilnikom kurirske službe, otvaranje paketa pred kurirom pre preuzimanja nije omogućeno. 
Rok za žalbe na oštećenja nastala u transportu robe su 24h od trenutka prijema na telefon 062/604-080.

Poručeni proizvod kurirska služba će dostaviti u roku od 2 do 10 radnih dana od trenutka potvrđivanja porudžbine (u slučaju plaćanja virmanom, rok isporuke se računa od dana evidentiranja uplate)

 

AQUA CASA web shop isporuka

Ukoliko poručene proizvode nije moguće isporučiti kuriskom dostavom, rok i cena isporuke AQUA CASA web shop vozilom organizuje se nakon poručivanja robe, u dogovoru sa web shop operaterima. 

U slučaju AQUA CASA web shop isporuke, kupac je dužan da obezbedi istovar i preuzimanje robe. AQUA CASA web shop isporuka podrazumeva dovoženje robe do ulaza u objekat, odnosno do najbližeg mesta do kog je moguće stići dostavnim vozilom.

Isporuka AQUA CASA web shop vozilima je besplatna za porudzbine preko 50.000 rsd i do 30 km od najbližeg maloprodajnog objekta AQUA CASA. Svaki kilometar nakon toga se obračunava po ceni od 100 rsd.

 

Lično preuzimanje u maloprodajnim objektima Aqua Casa salona

U slučaju da ste izabrali lično preuzimanje proizvoda u nekom od naših salona, obavestićemo Vas kada će roba biti spremna za preuzimanje na željenoj lokaciji.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.