Ugradno telo IDEAL STANDARD TESI IBOX

Šifra artikla: A1000NU

Ugradno telo IDEAL STANDARD TESI IBOX

Prikaži više

7,142.00 RSD /

6,071.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Ideal standard

Zemlja porekla

EU

Uvoznik

Minotti

Ideal Standard Predinstalacioni set A1000NU

Ugradno telo za termostatske i elektronske miksere za tuš i kad. Dolazi sa priključcima za cevi, nožicama za fiksiranje i fiksacionim rupama, podrškom za tačno i pouzdano pozicioniranje i horizontalno i vertikalno. Žlebovi za olakšanu obradu delova kutije i uređaja za ispiranje, priključni navoj od 1/2 cola.

 

 

 

 

Stvaranje i uređenje kupatilskog prostora preko 100 godina znači da mi razumemo kako kupatilo u potpunosti funkcioniše - od savršenstva uklapanja do iskorišćenja celokupnog prostora. A kako mi sami proizvodimo svoje proivode od najkvalitetnijih materijala, znamo da je svaki proizvod sačinjen da zadovolji najviše standarde kvaliteta. Mi verujemo da svako zaslužuje kupatilo koja je funkcionalno, ali i pristupačno i lepo. Naš cilj je da pomognemo ljudima da stvore svoje "realno idealno" kupatilo, šta god to za njih značilo u smislu prostora, stila, budžeta ili potreba.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.