O Nama
Aqua Casa doo je preduzeće osnovano 2010.godine, iako formalno mlado pravno lice na osnovu petnaestogodišnjeg iskustva većine članova našeg tima ono je u stvari nov, a stari učesnik na tržistu keramičkih i porcelanskih plocica, sanitarne opreme i armatura, tuš kabina, kupatilskog nameštaja, galanterije i ostale opreme za kupatila. Od prvog dana trudimo se da dosledno ispratimo početnu zamisao i ideju koja nas je vodila i od koje nismo odstupili, a to su raznovrsni i kvalitetni proizvodi koje uvozimo iz najmanje 15 zemalja od preko 40 dobaljača sa 2 kontinenta koji pokrivaju sve cenovne nivoe, različite kvalitete i estetske vrednosti.


Zahvaljujući našoj istrajnosti i profesionalnom pristupu uspeli smo da izgradimo I zadržimo partnerski odnos sa našim stalnim dobavljačima za koje smo jednim delom i jedini zastupnici na teritoriji naše zemlje. Nismo odustali od nezahvalne ideje da snažno pokrijemo segment srednjeg ka višem nivou, kada je sredina u mnogo cemu prestala da postoji, a sa druge strane da u ponudi imamo i proizvode sa cenama daleko ispod sredine sa kvalitetom iznad prosečnog što je tekovina iskustva i praćenja svih vrlo dinamičnih promena u našoj delatnosti.


Nadamo se da će nas kvalitetna ponuda proizvoda izloženih na oko 800m2 prodajnog prostora u salonu kupatila koji je podržan prodavnicom vodovodnog materijala i veleprodajom, a sve to na istom mestu skoro u samom centru grada gde je ujedno za svakog kupca obezbedjen parking i gde su rokovi isporuke kratki i tačni, a za sve ostalo ostavljen prostor da se osluškujući vaše zahteve dogovrimo, svrstati tamo gde nam je i mesto koje smo zamislili. A to je jedan od tri salona kupatila u ovom gradu u koje kao potencijalan kupac morate svrati, pregledati i uvažiti našu ponudu, poslušati savet pa sve i da ništa ne kupite dok za to ne dodje pravo vreme.