Bojler Ariston 80L VELIS EVO

Šifra artikla: VELIS80EVO

Bojler Ariston 80L VELIS EVO

Prikaži više

52,479.00 RSD /

41,983.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Ariston

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Način montaže

Horizontalni, Vertikalni

Vrsta kazana

Emajlirani

Zapremina

80L

Bojler Ariston 80L VELIS EVO

VELIS80EVO

Velis Evo savršeno kombinuje glatke linije i završni sloj od srebrnog materijala za elegantno opremanje vašeg kupatila proizvodom tipično italijanskog dizajna. Zahvaljujući dubini od samo 27 cm i mogućnosti postavljanja u više položaja, nudi maksimalnu fleksibilnost ugradnje uređaja vertikalno i horizontalno kako bi se pronašao idealan položaj bez obzira na veličinu kupatila.

  • Tehnologija dvostrukog kazana bojlera - zagrevanje vode za duplo manje vremena
  • Mogućnost ugradnje u horizontalnom ili vertikalnom položaju
  • Slim dizajn - debljina bojlera samo 27 cm
  • Plavi LED ekran za jednostavan i intuitivan interfejs
  • Zapremina 80l
  • ECO EVO funkcija - Omogućuje do 14% uštede električne energije.

 

Ariston je svetski poznata kompanija specijalizovana za grejanje i pripremu tople vode. Pruža ljudima širom sveta širok spektar inovativnih i energetski svesnih proizvoda dizajniranih da poboljšaju i pojednostave život u kući, a karakteriše ih: trajan kvalitet, obnovljiva energija i visoka efikasnost kao i briga za dom i planetu. Kreiranje proizvoda za grejanje i pripremu tople vode na najefikasniji i obnovljiv način, bez obzira na izvor energije, izazov je koji sebi postavljamo svakodnevno. Poreklom iz Italije, dom negujemo kao porodični centar, tako da se brinemo da svaka komponenta bude sigurna i pouzdana, da se svaki proizvod može konfigurisati za potrebe svake porodice i da je podržan stručnim savetima i uslugama tokom celog životnog veka.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.