Deterdzent Fila Nodrops za čišćenje i protekciju staklenih povrsina 0.5l

Šifra artikla: FI006

Deterdzent Fila Nodrops za čišćenje i protekciju staklenih povrsina 0.5l

Prikaži više

1,238.00 RSD / kom

Nema na stanju

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Fila

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Deterdžent Fila Nodrops 500 ml

FI006

  • Čisti i štiti staklene površine
  • Idealno za tuš kabine, može se koristiti za održavanje slavina, čeličnih elemenata i pleksiglasa
  • Ekološki prihvatljiv, bez kiseline, sadrži biorazgradive sastojke 
  • Lako se nanosi, ne zahteva ispiranje jer ne ostavlja mrlje
  • Ako se redovno koristi, nikakvi drugi proizvodi protiv kamenca nisu potrebni
  • Nije potrebno razređivanje: spreman za upotrebu
  • Primena: Prskajte deterdžent po površini držeći bočicu u vertikalnom položaju na oko 20-30 cm od područja nanošenja. Obrišite kuhinjskim papirom ili mekom suvom krpom kako biste ravnomerno rasporedili proizvod. Ostavite da se osuši. Tuš se može odmah koristiti. Za najbolje rezultate, deterdžent treba redovno koristiti za održavanje. Ako površina koja se tretira sadrži vidljive tragove kamenca, prvo je treba očistiti pomoću deterdženta Fila Via Bagno
Iskustvo od preko 70 godina, visok kvalitet proizvoda, poznavanje materijala, posvećenost istraživanju i razvoju, doveli su italijansku fabriku Fila na mesto vodeće kompanije u proizvodnji sredstava za zaštitu i održavanje keramičkih pločica kao i površina od mermera, prirodnog kamena, granitne keramike, terakote i drveta. Prisustvo širom sveta stekla je otvaranjem šest komercijalnih ekspozitura u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, SAD-u i Arapskim Emiratima. Zahvaljujući partnerstvima koje Fila ima sa preko 180 međunarodnih proizvodjača podnih i zidnih obloga, fabrika je uvek u toku sa savremenim trendovima, spremna da testira i razvija nova rešenja kako bi odgovorila zahtevima klijenata. Prisutnost kompanije u preko 100 zemalja garantuje distribuciju njenih proizvoda i tehničku pomoć širom sveta. Fila nudi kompletan asortiman sertifikovanih proizvoda koji su zbog svoje lake upotrebe namenjeni svima.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.