Dozer sapuna senzorski PROCLEAN ABS 1000ml beli sjaj

Šifra artikla: PC-03-41000SW

Dozer sapuna senzorski PROCLEAN ABS 1000ml beli sjaj

8,328.00 RSD / kom

Na stanju

Pranje ruku je mnogo lakše uz PROCLEAN dozere tečnog sapuna. Touchless tehnologija omogućava bezkontaktno korišćenje i garanatuje efikasno pranje ruku.Takođe, precizan senzor je programiran tako da isporučuje količinu sapuna dovoljnu za jedno pranje ruku, štedeći tako vaše vreme i resurse.

Dozer sapuna PROCLEAN 

PC-03-41000SW

  • Zapremina: 1000 ml 
  • Princip rada: Senzorski
  • ABS plastika
  • Dimenzije: 280 x 132 x 131 mm

 

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Proclean

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Materijal

ABS Plastika

Moderan način života je nametnuo nove i strožije standarde u cilju odžavanja lične higijene i sprečavanja širenja virusa i bakterija. Imajući to na umu, PROCLEAN je dizajnirao nove linije proizvoda koji su namenjeni za korišćenje kako u javnim, tako i privatnim objektima. Sušači za ruke, dozeri sapuna i dispanzeri koje je kreirao PROCLEAN, ispunjavaju sve potrebe korisnika dok visok kvalitet izrade garantuje dug životni vek. Funkcionalnost, elegancija i ekonomičnost glavne su odlike svih PROCLEAN proizvoda, pa tako ne samo da se estetski uklapaju u svaki ambijent, nego i svojim delovanjem drže visok nivo čistoće i štede novac. Takodje, PROCLEAN je veoma posvećen zaštiti životne sredine te su svi artikli kreirani u skladu sa tim načelima, fokusirani na dve najvažnije stvari: ušteda energije i smanjenje zagađenosti planete.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.