Čaša MINOTTI stojeća

Šifra artikla: BM7802

Čaša MINOTTI stojeća

Prikaži više

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Minotti

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Boja

Crna

Ugradnja

Stojeća

Materijal

ABS Plastika

Galanterija Minotti dizajnirana je tako da olakša boravak u kupatilu, ali i da svojom estetikom zadovolji najviše standarde. Svaki artikal pažljivo je kreiran, a na vama je samo da izaberete onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil.

Čaša MINOTTI

BM7802

  • Kvalitetna izrada od ABS plastike
  • Crna boja
  • Moderan dizajn
  • Praktična upotreba
Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd. Trudimo se da uvek idemo u korak sa vremenom, da se novim idejama prilagodimo potrebama kupaca ali i da kreativnim rešenjima promenimo ustaljeni stil opremanja kupatila i kuhinje. Naši artikli rezultat su pažljivog dizajniranja i kvalitetne izrade, i budite uvereni da će dugi niz godina biti deo vašeg prostora

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.