DECORA decoro palm 60x120 rett

Šifra artikla: RGN-R9QF

Varijante proizvoda

DECORA decoro palm 60x120 rett

Pločice se kupuju isključivo na ceo paket
ARTIKAL SE RADI NA UPIT

Na Vaš zahtev proveravamo raspoloživost i rok isporuke kod proizvođača.

Za više informacija kliknite na dugme ispod:

Kategorija

Pločice Ragno

Pločice DECORA

RGN-R9QF

  • Rektifikovane 
  • Granitna keramika
  • Debljina: 8,5 mm
  • Mat završna obrada
  • Dimenzije: 60 x 120 cm
  • Mrazootpornost, Protivkliznost - R9
  • Upotreba: podna/zidna primena u enterijeru
  • CleanOut - antibakterijska tehnologija, sprečava pojavu i razmnožavanje patogenih mikroorganizama smanjujući bakterijsko opterećenje do 99,9%, neutrališe loš miris i obezbeđuje vrhunski nivo čistoće

Jedinice u paketu

m2

Proizvođač

Ragno

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Rektifikovano

Da

Završna obrada

Mat

Protivkliznost

R9

Dizajn pločice

Dekor

Dimenzija pločice

60x120

Vrsta pločice

Univerzalna

Upotreba

Unutrašnja

Boja pločice

Višebojna

Brend Ragno osnovan je 1949. u gradu Sasuolo na severu Italije, mestu koje se upravo u tim decenijama formiralo u najveći međunarodni centar za proizvodnju keramičkih pločica. Jedan od protagonista takvog razvoja bio je upravo Ragno, koji je ubrzo nakon osnivanja ostvario uspeh na domaćem i stranom tržištu proizvodnjom zidnih za stambene objekte i glaziranih pločica za podne i zidne obloge namenjenim za različite segmente građevinarstva. Početkom 1980-ih godina, uvođenje najsavremenijih tehnologija i automatizovanje proizvodnje pratila je nova marketinška startegija sa sve većom orijentacijom prema potrebama tržišta i potrošača. To je dovelo do razvoja širokog spektra proizvoda u skladu sa novim trendovima i ukusima javnosti. Danas, Ragno je deo Marazzi Grupe, globalno poznate kompanije prisutne u više od 140 država sveta. Asortiman brenda čini veliki izbor oblika, veličina, boja i tekstura, proizvode odlikuju visok kvallitet i dugotrajnost, jasno definisana i pouzdana rešenja zasnovana na tradiciji i iskustvu. Ragno usmerava svoju proizvodnu strategiju prema ekološki održivim ciljevima, kroz odgovoran odnos prema okolini i ljudima. Sve navedeno omogućilo je da Ragno sertifikuje svoje sisteme i proizvode i dospe na sam vrh keramičke industrije u Italiji i u svetu.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.