Deterdžent Fila Norust za čišćenje fleka od rđe 0.75

Šifra artikla: FI008

Deterdžent Fila Norust za čišćenje fleka od rđe 0.75

1,210.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Deterdžent Fila Norust 750 ml 

FI008

 

UPOTREBA

  • Uklanja površinske mrlje od rđe
  • Zahvaljujući svojoj ne-kiselinskoj formulaciji, posebno je pogodan za delikatne primene na površinama poput poliranog mermera
  • Idealan za upotrebu na granitu, prirodnom kamenu, keramičkim i porcelanskim pločicama, terakoti, betonu 

 

PREDNOSTI

  • Brzo delovanje: uklanja mrlje za samo 15 minuta 
  • Visoka konzistetnost: deluje direktno na mrlju, bez razlivanja 

 

UPUTSTVO 

1. Potpuno prekrijte mrlju proizvodom

2. Ostaviti da deluje oko 15 minuta

3. Boja proizvoda će se promeniti u tamno ljubičastu dok reaguje sa rđom

4. Kada istekne naznačeno vreme, uklonite ostatke proizvoda i temeljno isperite površinu čistom vodom, a zatim ostavite da se osuši

5. Ponovite aplikaciju ako je potrebno

 

Napomena 

  • Ako je zahvaćena površina tretirana voskom, možda će biti potrebno obnoviti premaz. Ako ljubičasti trag ostane na površini, dobro isperite vodom. Proizvod ima karakterističnu aromu.

 

 

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Fila

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Iskustvo od preko 70 godina, visok kvalitet proizvoda, poznavanje materijala, posvećenost istraživanju i razvoju, doveli su italijansku fabriku Fila na mesto vodeće kompanije u proizvodnji sredstava za zaštitu i održavanje keramičkih pločica kao i površina od mermera, prirodnog kamena, granitne keramike, terakote i drveta. Prisustvo širom sveta stekla je otvaranjem šest komercijalnih ekspozitura u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, SAD-u i Arapskim Emiratima. Zahvaljujući partnerstvima koje Fila ima sa preko 180 međunarodnih proizvodjača podnih i zidnih obloga, fabrika je uvek u toku sa savremenim trendovima, spremna da testira i razvija nova rešenja kako bi odgovorila zahtevima klijenata. Prisutnost kompanije u preko 100 zemalja garantuje distribuciju njenih proizvoda i tehničku pomoć širom sveta. Fila nudi kompletan asortiman sertifikovanih proizvoda koji su zbog svoje lake upotrebe namenjeni svima.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.