Držač toalet papira CONCEPT LINEA DARK

Šifra artikla: C-03-104B

Držač toalet papira CONCEPT LINEA DARK

2,716.00 RSD / kom

Na stanju

Kategorija

Galanterija Concept

Širok asortiman elegantno dizajnirane CONCEPT opreme za kupatilo ubediće Vas u nešto što je danas pomalo zaboravljeno - da praktičnost nema cenu.

Držač wc papira CONCEPT serije LINEA DARK

C-03-104B

  • Crna boja
  • Zidna instalacija
  • Moderan dizajn
  • Kvalitetna izrada

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Concept

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Boja

Crna

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? CONCEPT je tu za vas da vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.