Držač toalet papira PROCLEAN inox sjaj

Šifra artikla: PC-01-107P

Držač toalet papira PROCLEAN inox sjaj

2,334.00 RSD / kom

Na stanju

Pažljivo osmišljen dizajn i savršena funkcionalnost držača toalet papira PROCLEAN učiniće vaše kupatilo praktičnim i ugodnim. Kvalitetna izrada garantuje dugotrajnu izdržljivost, bilo da se radi o javnom ili privatnom prostoru.

Držač toalet papira PROCLEAN 

PC-01-107P

  • Inox, sjaj
  • Dimenzije: 195 x 138 x 105 mm

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Proclean

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Boja

Hrom

Materijal

Inox

Moderan način života je nametnuo nove i strožije standarde u cilju odžavanja lične higijene i sprečavanja širenja virusa i bakterija. Imajući to na umu, PROCLEAN je dizajnirao nove linije proizvoda koji su namenjeni za korišćenje kako u javnim, tako i privatnim objektima. Sušači za ruke, dozeri sapuna i dispanzeri koje je kreirao PROCLEAN, ispunjavaju sve potrebe korisnika dok visok kvalitet izrade garantuje dug životni vek. Funkcionalnost, elegancija i ekonomičnost glavne su odlike svih PROCLEAN proizvoda, pa tako ne samo da se estetski uklapaju u svaki ambijent, nego i svojim delovanjem drže visok nivo čistoće i štede novac. Takodje, PROCLEAN je veoma posvećen zaštiti životne sredine te su svi artikli kreirani u skladu sa tim načelima, fokusirani na dve najvažnije stvari: ušteda energije i smanjenje zagađenosti planete.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.