Kada HATRIA BT_02 170x74x59

Šifra artikla: HATY7AZ01

Kada HATRIA BT_02 170x74x59

Prikaži više

216,035.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Hatria

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Tip kade

Samostojeća

Kade od sanitarnog akrila odlikuje čvrstina i izdržljivost za svakodnevnu upotrebu, a mnogo su lakše u poređenju sa kadama izrađenih u drugim materijalima. Prijatne su i tople na dodir, jednostavno se montiraju i lako održavaju (potrebno je samo periodično ispiranje nečistoća neabrazivnim sredstvima). Njihova higijenska površina je izuzetno glatka, otporna na mrlje i nije porozna, što sprečava nakupljanje buđi, bakterija i ostalih patogenih elemenata. 

Samostojeća kada HATRIA BT

HATY7AZ01

  • Sjaj obrada 
  • Sanitarni akril
  • Dimenzija: 170 x 78 x 59 cm
  • Donji ventil i sifon uključeni
  • Odvod za kadu od mesinga sa prelivom
Italijanski brend Hatria, podgrupa kompanije Marazzi, specijalizovan je za proizvodnju keramičkih sanitarija: lavaboa, podnih i konzolnih wc šolja, bidea i tuš kada, kao i kupatilskog nameštaja, polica i galanterije. Upotreba izuzetno čistih sirovina, pažljivo korišćenje prototipova i upravljanje svim fazama u proizvodnom procesu, odvijaju se u fabrici u mestu Teramo. Korišćenjem najsavremenije tehnologije i jedinstvenih rešenja Hatria konstantno teži zadovoljenju novih potreba savremenog kupatila i želja kupaca. Široki asortiman brenda karakterišu sofisticiranost, inovativni ekskluzivni dizajn, najviši kvalitet i pouzdanost zasnovani na dugogodišnjoj tradiciji.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.