Kada NOVELLINI CALOS 170x70 sa oblogom, jastukom i odlivno-prelivnom garniturom

Šifra artikla: CA1217070C-A2

Kada NOVELLINI CALOS 170x70 sa oblogom, jastukom i odlivno-prelivnom garniturom

Prikaži više

72,354.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Novellini

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Tip kade

Samostojeća, Ugradna, Ugaona

Kade od sanitarnog akrila odlikuje čvrstina i izdržljivost za svakodnevnu upotrebu, a mnogo su lakše u poređenju sa kadama izrađenih u drugim materijalima. Prijatne su i tople na dodir, jednostavno se montiraju i lako održavaju (potrebno je samo periodično ispiranje nečistoća neabrazivnim sredstvima). Njihova higijenska površina je izuzetno glatka, otporna na mrlje i nije porozna, što sprečava nakupljanje buđi, bakterija i ostalih patogenih elemenata.  

Kada NOVELLINI CALYPSO 

CA1217070C-A2

  • Sjaj obrada
  • Dimenzije: 170 x 70 cm 
  • PravouganI oblik
  • Samostojeća, brzo i jednostavno se postavlja, bez uziđivanja
  • Naslon za glavu od antibakterijskog materijala
  • Masaža tela Whirlpool (6 mlaznica) vazduh/voda sa podesivim vremenom i intenzitetetom, ručno ili automatski
Novellini je osnovan 1966. godine kao mala radionica specijalizovana za obradu kovanog gvožđa i aluminijuma za izradu vrata i prozora. Dodavanje tuš kabina asortimanu 1980. godine dovelo je do rasta poslovanja, donoseći uspeh na evropskom tržištu. Ubzo nakon toga Novellini predstavlja nove wellness proizvode, proširujući svoju ponudu proizvoda multifunkcionalnim kabinama i hidromasažnim kadama. Novellinijeva proizvodna filozofija zasniva se na razumevanju stvarnih potreba kupaca, sa ciljem da se tržištu ponudi najbolje iskustvo sa svake tačke gledišta.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.