Kada NOVELLINI CALOS 2 180x80 sa oblogom i jastukom

Šifra artikla: C2218080C-A2A

Kada NOVELLINI CALOS 2 180x80 sa oblogom i jastukom

125,386.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Kade od sanitarnog akrila odlikuje čvrstina i izdržljivost za svakodnevnu upotrebu, a mnogo su lakše u poređenju sa kadama izrađenih u drugim materijalima. Prijatne su i tople na dodir, jednostavno se montiraju i lako održavaju (potrebno je samo periodično ispiranje nečistoća neabrazivnim sredstvima). Njihova higijenska površina je izuzetno glatka, otporna na mrlje i nije porozna, što sprečava nakupljanje buđi, bakterija i ostalih patogenih elemenata.  

Kada NOVELLINI CALOS 2

C2218080C-A2A

  • Sjaj obrada
  • Dimenzije: 180 x 80 x 58 cm 
  • PravouganI oblik
  • Sa dva panela, jastukom i prelivom 
  • Samostojeća, brzo i jednostavno se postavlja, bez uziđivanja

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Novellini

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Novellini je osnovan 1966. godine kao mala radionica specijalizovana za obradu kovanog gvožđa i aluminijuma za izradu vrata i prozora. Dodavanje tuš kabina u asortiman 1980. godine dovelo je do rasta poslovanja, donoseći uspeh na evropskom tržištu. Ubzo nakon toga Novellini predstavlja nove wellness proizvode, proširujući svoju ponudu multifunkcionalnim kabinama i hidromasažnim kadama. Proizvodna filozofija kompanije zasniva se na razumevanju stvarnih potreba kupaca, sa ciljem da se tržištu ponudi najbolje iskustvo sa svake tačke gledišta.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.