Konzolna šolja VITRA S20 rimex

Šifra artikla: 7507L003-0075

Konzolna šolja VITRA S20 rimex

Ušteda : 0.00 RSD

9,938.00 RSD /

9,938.00 RSD / kom

Nema na stanju

Kategorija

Sanitarija Vitra

Konzolna šolja VITRA S20

7507L003-0075

  • Širina: 360 mm
  • Dužina: 520 mm
  • Visina: 400 mm
  • Sanitarna keramika
  • Rimex tehnologija - bez unutrašnjeg oboda, što sprečava taloženje kamenca i uklanja 95% više nečistoća u odnosu na standarne wc šolje
  • Proizvod dolazi BEZ wc daske 

 

 

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Vitra

Zemlja porekla

Turska

Uvoznik

Minotti

Boja

Bela

Materijal

Sanitarna keramika

Reinterpretirajući kulturu turskog kupatila i keramike eko-inovativnim pristupom, VitrA prevodi svoje suštinske vrednosti u današnje moderne životne standarde. Svoju put počela je od male radionice 1942. godine. 1958. kompanija je otvorila svoju prvu modernu fabriku za proizvodnju keramičkih sanitarija, nakon porasta potražnje za tim materijalom. 1983. kao tadašnji neprikosnoveni lider na turskom tržištu, VitrA je lansirao brend na međunarodnom nivou. Danas se smatra vodećim svetskim dobavljačem kompletnog asortimana komponenti za kupatila. Iz 13 proizvodnih pogona u Turskoj, Nemačkoj, Francuskoj i Rusiji, VitrA svake godine isporučuje milione komada keramičke sanitarije u preko 75 zemalja na pet kontinenata. Dizajn je u osnovi brenda VitrA. Da bi demonstrirao svoju posvećenost inovacijama i uneo milenijume turske kulture kupanja u 21. vek, VitrA je okupio tim dizajnera koji pomažu u identifikaciji novih pravaca u dizajnu kupatila i pločica. Ovaj pristup učinio je kompaniju VitrA međunarodno prepoznatom po svojim sofisticiranim estetskim i fino podešenim idejama i konceptima, koji su joj doneli neke od najprestižnijih svetskih nagrada za dizajn tokom godina.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.