Konzolna šolja VITRA S50 compact

Šifra artikla: 5320L003-0075

Konzolna šolja VITRA S50 compact

Prikaži više

11,898.00 RSD / kom

Na stanju

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Vitra

Zemlja porekla

Turska

Uvoznik

Minotti

Boja

Bela

Ugradnja

Konzolna (viseća)

Materijal

Sanitarna keramika

Redefinišući svet kupatila kao „racionalan, estetski i podjednako osetljiv“, Vitra je donela potpuno novi koncept u kulturu kupatila. Koristeći kombinaciju udobnosti i tehnologije, pretvorila je kupatila u životni prostor. 

Proizvodi kompanije Vitra neguju najnovije trendove u opremanju kupatila, odnosno iznenađujuću jednostavnost na prvi pogled.

Serija S50 ispunjava zahteve dizajnera enterijera kada je u pitanju pronalaženje visokokvalitetnih i izdržljivih proizvoda.

Konzolna kompakt WC šolja VITRA S50 

5320L003-0075

  • Boja: Bela
  • Širina: 360 mm
  • Dužina: 480 mm
  • Visina: 400 mm
  • Materijal: Sanitarna keramika
  • Wc daska NE DOLAZI sa proizvodom
Vitra je među samo nekoliko kompanija u svetu koje su u mogućnosti da dizajniraju, razvijaju i proizvode sve artikle koji se koriste u kupatilima. Reinterpretirajući kulturu turskog kupatila i keramike eko-inovativnim pristupom, VitrA prevodi svoje suštinske vrednosti u današnje moderne životne standarde. Kao inovativna, napredna kompanija koja pomera granice, naša stručnost leži u dizajniranju proizvoda koji život čine lakšim, boljim i ispunjenijim.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.