ODUŠAK HORIZONTALNA UGRADNJA 32mm

Šifra artikla: VP40T

ODUŠAK HORIZONTALNA UGRADNJA 32mm

Prikaži više

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

McAlpine

Zemlja porekla

UK

Uvoznik

Minotti

McAlpine kompanija prisutna je na tržištu od 1956 godine i svakako je jedna od vodećih proizvođača materijala za vodovodne instalacije. Zbog proizvodnog kvaliteta beleži veliki rast u izvozu, na prvom mestu je svakako zadovoljan krajnji korisnik, a na drugom- proizvodi sa vrlo pristupačnim cenama. McAlpine proizvodi širok spektar proizvoda za upotrebu u Velikoj Britaniji, ali i izvozi specijalno dizajnirane proizvode za preko 60 zemalja širom sveta.

VP40T

  • Prećnik: 50 mm
  • Boja: Bela
McAlpine je škotska firma osnovana davne 1902. godine i specijalizovana je za proizvodnju vodovodnih proizvoda. McAlpine je bila prva kompanija u Ujedinjenom Kraljevstvu koja je proizvodila plastične sifone. Kompanija je u privatnom vlasništvu i danas je vodi ista porodica a svoju zavidnu reputaciju stekla je inovativnim rešenjima koji su uvek zadovoljavali potrebe tržišta i kupaca. McAlpine izvozi posebno dizajnirane proizvode u preko osamdeset zemalja širom sveta.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.