Paravan Novellini KUADRA H 120cm

Šifra artikla: KUADH120-1H

Paravan Novellini KUADRA H 120cm

76,547.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Tuš paravani - stene su jednostavni za ugradnju i lako ih je održavati, a kupatilu daju moderan izgled. Postavljaju se kao staklene pregrade na mestu predviđenom za tuširanje i predstavljaju idealnu zaštitu ostalih elemenata od kvašenja.

Minimalistički profili ili odsustvo okvira oko stakla unose eleganciju u svako kupatilo, stvaraju osećaj prostranosti i otvorenosti budući da izgledaju gotovo neprimetno a ujedno doprinose i maksimalnoj uštedi prostora u kupatilu.

Prednost ovakvih tuš paravana je jednostavan walk in ulazak u prostor za tuširanje, jer bez tuš kadice nema preskakanja niti penjanja, pa je ovakav dizajn posebno pogodan za starije ljude ili osobe sa invaliditetom. 

Paravan Novellini KUADRA H

KUADH120-1H

  • Visina: 2000 mm
  • Crna mat boja profila
  • Jednostavna instalacija uz opseg podešavanja: 117-120 cm
  • Providno, sigurnosno, kaljeno staklo debljine 8 mm
  • Zaštitni premaz Cristal Clear sprečava nakupljanje bakterija i kamenca
  • Dužina nosača se može podesiti, maksimalno do 100 cm
  • Tuš kadica, armature i ostali dodaci prikazani na fotografiji nisu uključeni u komplet i posebno se naručuju

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Novellini

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Materijal

Staklo/Aluminijum

Visina

2000 mm

Boja Stakla

Providno staklo

Debljina Stakla

8 mm

Boja rama

Crni

Širina

1200 mm

Novellini je osnovan 1966. godine kao mala radionica specijalizovana za obradu kovanog gvožđa i aluminijuma za izradu vrata i prozora. Dodavanje tuš kabina u asortiman 1980. godine dovelo je do rasta poslovanja, donoseći uspeh na evropskom tržištu. Ubzo nakon toga Novellini predstavlja nove wellness proizvode, proširujući svoju ponudu multifunkcionalnim kabinama i hidromasažnim kadama. Proizvodna filozofija kompanije zasniva se na razumevanju stvarnih potreba kupaca, sa ciljem da se tržištu ponudi najbolje iskustvo sa svake tačke gledišta.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.