Roca ugradni vodokotlić new

Šifra artikla: RO89011001

Roca ugradni vodokotlić new

Prikaži više

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Roca

Zemlja porekla

EU

Uvoznik

Minotti

Ukoliko Vam je estetika kupatila veoma važna a istovremeno želite da prostor maksimalno iskoristite, ugradni vodokotlići su idealno rešenje. Uz sjajnu funkcionalnost ne narušavaju vizuelnu harmoniju i postižu uštedu na prostoru, pa i kupatila manje kvadrature mogu odavati utisak prostranosti i stilizovanosti. 

Roca ugradni vodokotlić 

RO89011001

  • Predviđeno za konzolne WC šolje
  • Za instalaciju na čvrste zidove, ili između dve lagane gipsane ploče prema uputstvu
  • Visina: 1325 mm, širina: 547 mm
  • Zapremina: 6 L
  • Mehaničko dvostruko ispiranje
  • Sa setom za montažu
Roca je započela proizvodnju radijatora od livenog gvožđa u svojoj fabrici u Gavi, u blizini Barselone. Nakon prvih radijatora, kompanija je proširila svoj portfolio proizvodnjom bojlera. Godine 1929. Roca je ušao u svet kupatila, počevši od proizvodnje kada. Uvek prateći društvene promene vezane za vodu, glavni prirodni resurs sa kojim Roca radi, kompanija je 1936. godine prihvatila izazov proizvodnje proizvoda za kupatilo od sanitarija. Devedesetih godina prošlog veka Grupacija je napravila prvi korak u međunarodnoj ekspanziji, uglavnom otvaranjem komercijalnih ekspozitura i sklapanjem ugovora sa vodećim domaćim proizvođačima. Pored Portugala i Francuske, Roca je postala prisutna u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Italiji, Rusiji, Maroku, Argentini, Brazilu i Kini. Prekretnica u procesu internacionalizacije dogodila se 1999. godine akvizicijom švajcarskog Keramik Holding Laufen, tada četvrtog svetskog proizvođača. Kupovinom Laufena, Roca je mogla da ojača svoju poziciju na strateškim tržištima na kojima je bila manje prisutna, kao što su Istočna Evropa, Brazil i Sjedinjene Američke Države. Danas Roca komercijalna mreža postoji u više od 170 zemalja sa 84 proizvodna pogona i više od 24.000 zaposlenih širom sveta.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.