SENSI paravan 100x195 R/L 8mm providno staklo

Šifra artikla: H100-1B

SENSI paravan 100x195 R/L 8mm providno staklo

Prikaži više

28,370.00 RSD /

19,859.00 RSD / kom

Nema na stanju

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Novellini

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Tuš paravani - stene su jednostavni za ugradnju i lako ih je održavati, a kupatilu daju moderan izgled. Postavljaju se kao staklene pregrade na mestu predviđenom za tuširanje i predstavljaju idealnu zaštitu ostalih elemenata od kvašenja.

Minimalistički profili ili odsustvo okvira oko stakla unose eleganciju u svako kupatilo, stvaraju osećaj prostranosti i otvorenosti budući da izgledaju gotovo neprimetno a ujedno doprinose i maksimalnoj uštedi prostora u kupatilu.

Prednost ovakvih tuš paravana je jednostavan walk in ulazak u prostor za tuširanje, jer bez tuš kadice nema preskakanja niti penjanja. Ravna podna površina potpuno je zaštićena od izlivanja vode, predstavlja praktično rešenje, koje obezbeđuje maksimalnu sigurnost, pa je ovakav dizajn posebno pogodan za starije ljude ili osobe sa invaliditetom. 

SENSI walk-in paravan 

H100-1B

  • Dimenzije: 100 x 195 cm
  • Opseg podešavanja: 97-100 cm
  • Jednostavna instalacija i moderan dizajn
  • Easy clean - jednostavno održavanje i visok nivo higijene
  • Providno, sigurnosno, kaljeno staklo debljine 8 mm
  • Reverzibilnost (mogućnost i leve i desne instalacije)
Novellini je osnovan 1966. godine kao mala radionica specijalizovana za obradu kovanog gvožđa i aluminijuma za izradu vrata i prozora. Dodavanje tuš kabina asortimanu 1980. godine dovelo je do rasta poslovanja, donoseći uspeh na evropskom tržištu. Ubzo nakon toga Novellini predstavlja nove wellness proizvode, proširujući svoju ponudu proizvoda multifunkcionalnim kabinama i hidromasažnim kadama. Novellinijeva proizvodna filozofija zasniva se na razumevanju stvarnih potreba kupaca, sa ciljem da se tržištu ponudi najbolje iskustvo sa svake tačke gledišta.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.