Sušač za ruke PROCLEAN OPAL S/S beli

Šifra artikla: PC-04-200W

Sušač za ruke PROCLEAN OPAL S/S beli

Prikaži više

26,422.00 RSD / KOM

Na stanju

Jedinice u paketu

KOM

Proizvođač

Proclean

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Ugradnja

Na zid

Materijal

ABS Plastika

PROCLEAN sušači za ruke dizajnirani su tako da vaše ruke ostanu potpuno suve a prostor oko vas čist i uredan.

Brzina protoka vazduha, izdržljivi motori, IPX1 zaštita od vode i promenljivi HEPA filteri samo su neke od mnogobrojnih prednosti PROCLEAN sušača.

  • Voltaža:220-240 V
  • Snaga:1150 W
  • Brzina vazduha:60 m/s
  • Temperatura vazduha:20-40˚C
  • Opseg senzora: ≤140 mm
  • Dimenzije: 280x153x170 mm
Moderan način života je nametnuo nove i strožije standarde u cilju odžavanja lične higijene i sprečavanja širenja virusa i bakterija. Imajući to na umu, PROCLEAN je dizajnirao nove linije proizvoda koji su namenjeni za korišćenje kako u javnim, tako i privatnim objektima. Sušači za ruke, dozeri sapuna i dispanzeri koje je kreirao PROCLEAN, ispunjavaju sve potrebe korisnika dok visok kvalitet izrade garantuje dug životni vek. Funkcionalnost, elegancija i ekonomičnost glavne su odlike svih PROCLEAN proizvoda, pa tako ne samo da se estetski uklapaju u svaki ambijent, nego i svojim delovanjem drže visok nivo čistoće i štede novac. Takodje, PROCLEAN je veoma posvećen zaštiti životne sredine te su svi artikli kreirani u skladu sa tim načelima, fokusirani na dve najvažnije stvari: ušteda energije i smanjenje zagađenosti planete.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.