Tuš kabina CONCEPT ATLAS BLACK 800x800x1950 staklo 6mm providno

Šifra artikla: C-02-B4810

Tuš kabina CONCEPT ATLAS BLACK 800x800x1950 staklo 6mm providno

Prikaži više

24,486.00 RSD / kom

Na stanju

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Concept

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Boja Stakla

Providno staklo

Oblik

Kvadratna

Dimenzije tuš kabine

800x800 mm

Visina

1950 mm

Boja rama

Crni

Debljina Stakla

6 mm

Concept serija tuš kabina i tuš paravana namenski je dizajnirana kako bi vaše kupatilo odisalo elegencijom i jednostavnošću, ali da u isto vreme bude apsolutno praktično za sve generacije.

Tuš kabina CONCEPT ATLAS BLACK

C-02-B4810

  • Crni ram
  • Crna ručica za otvaranje kliznih tuš vrata
  • Dimenzije: 800 x 800 x 1950 mm
  • Providno staklo debljine 6 mm
  • Skriveni šrafovi za montažu
  • Jednostavna demontaža točkića i uklanjanje stakla omogućavaju lak pristup radi održavanja
  • Preporuka je redovno čišćenje mekom krpom, izbegavati grube sunđere i agresivna sredstva
Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? CONCEPT je tu za vas da vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.