Tuš kadica CONCEPT 1000x800 sa demontažnom maskom

Šifra artikla: C-09-P10080

Tuš kadica CONCEPT 1000x800 sa demontažnom maskom

23,381.00 RSD / kom

Na stanju

Pažljivo dizajnirane CONCEPT tuš kadice predstavljaju idealno rešenje za Vaše kupatilo. Izrađene od kvalitetnog akrila, garantuju dug radni vek, a moderan dizajn i laka montaža su glavne karakteristike koje ih izdvajaju na tržištu.

CONCEPT Tuš kadica

C-09-P10080

  • Akrilna
  • Kvalitetna izrada
  • Laka montaža
  • Moderan dizajn
  • Sa demontažnom maskom
  • Pravougaoni oblik - 1000 x 800 mm
  • Odlično uklapanje sa odgovarajućom tuš kabinom

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Concept

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Boja

Bela

Materijal

Akril

Oblik

Pravougaona

Dimenzije tuš kade

1000x800

Nedostatak vremena za predah od svakodnevnih problema sa kojima se susrećemo, doveli su do toga da se o prostoru namenjenom za ličnu higijenu i opuštanje sve manje vodi računa. Naša želja je bila da to promenimo i da od kupatilskog prostora napravimo oazu skrivenu od buke i stresa. Rezultat svih tih promišljanja je pred Vama - CONCEPT premium brend. Pažljivo dizajnirani kupatilski elementi (tuš kabine, kade, baterije, galanterija, oprema) učiniće da baš ovaj prostor bude najvažnije i najlepše mesto u Vašem stanu, s tim da ćete biti pred ogromnim “problemom“ – koju seriju odabrati? CONCEPT je tu za vas da vam olakša da izaberete idealnu kombinaciju za vaše kupatilo i da postignete harmoniju tri važna elementa: estetiku, funkcionalnost i praktičnost. Svaki, pa i najmanji, proizvod CONCEPT brenda upravo to i oslikava. Bilo da želite da promenite tuš kabinu ili kadu, da oplemenite kupatilo odredjenom serijom galanterije, ili su Vam potrebna neka idejna rešenja mi smo tu za Vas.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.