Impregnacija Fila MP90 za keramiku i kamen 1l

Šifra artikla: FI016

Impregnacija Fila MP90 za keramiku i kamen 1l

8,755.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Fila MP90 

FI016

UPOTREBA

  • Najbolji proizvod za zaštitu od mrlja na poliranom kamenu, granitu i porcelanu
  • Idealan za zaštitu kuhinjskih i kupatilskih pločica
  • Otpornost na mrlje: ometa upijanje uobičajenih vodenih i masnih mrlja
  • Tretman protiv grafita na vertikalnim kamenim površinama
  • Idealan za zaštitu radnih površina u kuhinji i u kupatilu
  • Ne menja prirodnu boju tretiranih površina i olakšava čišćenje 

 

UPUTSTVO 

  • Nije potrebno razređivanje -  proizvod spreman za upotrebu
  • Primena: Naneti Fila MP90 ravnomerno na čistu i suvu površinu pomoću četke, navlaživši i fuge. Pre nego što se proizvod potpuno osuši (nakon otprilike 10-15 minuta), istrljajte površinu i uklonite sve ostatke krpom od mikrovlakana. Osušite površinu čistom krpom. Da biste ubrzali proces, moguće je tretirati površinu i mašinom sa jednim diskom. Na materijale koji dobro upijaju, nanesite dva sloja proizvoda sa intervalom od 8 sati. Po tretiranoj površini može se hodati nakon 12 sati dok zaštita od vode i ulja postaje efikasna nakon 24 sata. Održavanje: koristite razblažen rastvor Fila Cleaner Pro.

 

Napomena

  • Pre nanošenja na celu, testirajte proizvod na maloj površini. Nemojte nanositi proizvod spolja ako se predviđa kiša. Upozorenje: dobro provetrite prostorije tokom nanošenja i u toku sušenja proizvoda. Ne štiti od agresije kiseline.

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Fila

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Iskustvo od preko 70 godina, visok kvalitet proizvoda, poznavanje materijala, posvećenost istraživanju i razvoju, doveli su italijansku fabriku Fila na mesto vodeće kompanije u proizvodnji sredstava za zaštitu i održavanje keramičkih pločica kao i površina od mermera, prirodnog kamena, granitne keramike, terakote i drveta. Prisustvo širom sveta stekla je otvaranjem šest komercijalnih ekspozitura u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, SAD-u i Arapskim Emiratima. Zahvaljujući partnerstvima koje Fila ima sa preko 180 međunarodnih proizvodjača podnih i zidnih obloga, fabrika je uvek u toku sa savremenim trendovima, spremna da testira i razvija nova rešenja kako bi odgovorila zahtevima klijenata. Prisutnost kompanije u preko 100 zemalja garantuje distribuciju njenih proizvoda i tehničku pomoć širom sveta. Fila nudi kompletan asortiman sertifikovanih proizvoda koji su zbog svoje lake upotrebe namenjeni svima.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.