Ormarić sa ogledalom VITRA MIA 390x280 set

Šifra artikla: 75022

Ormarić sa ogledalom VITRA MIA 390x280 set

Ušteda : 5,163.25 RSD

20,653.00 RSD /

15,489.75 RSD / set

(Cena je po jednom set)

Na stanju

Redefinišući svet kupatila kao „racionalan, estetski i podjednako osetljiv“, Vitra je donela potpuno novi koncept u kulturu kupatila. Koristeći kombinaciju udobnosti i tehnologije, pretvorila je kupatila u životni prostor. 

Proizvodi kompanije Vitra neguju najnovije trendove u opremanju kupatila, odnosno iznenađujuću jednostavnost na prvi pogled. 

U kombinaciji sa jedinstvenom rasvetom, Vitra kupatilski nameštaj donosi prijatan vizuelni doživljaj uz praktičnost u u potrebi. Stilizovana Mia serija je odličan izbor za moderan dom, uz graciozan i jednostavan dizajn u kombinaciji sa pametnim i funkcionalnim rešenjima za odlaganje.

Ormarić sa ogledalom VITRA MIA 

75022

  • Set sadrži: ormarić od 390 mm, lavabo, ravno ogledalo, zidnu lampu sa LED-om
  • Materijal: Iverica 
  • Boja: sjajno bela
  • Baterija NIJE uključena u set

Jedinice u paketu

set

Proizvođač

Vitra

Zemlja porekla

Turska

Uvoznik

Minotti

Osvetljenje

Da

Reinterpretirajući kulturu turskog kupatila i keramike eko-inovativnim pristupom, VitrA prevodi svoje suštinske vrednosti u današnje moderne životne standarde. Svoju put počela je od male radionice 1942. godine. 1958. kompanija je otvorila svoju prvu modernu fabriku za proizvodnju keramičkih sanitarija, nakon porasta potražnje za tim materijalom. 1983. kao tadašnji neprikosnoveni lider na turskom tržištu, VitrA je lansirao brend na međunarodnom nivou. Danas se smatra vodećim svetskim dobavljačem kompletnog asortimana komponenti za kupatila. Iz 13 proizvodnih pogona u Turskoj, Nemačkoj, Francuskoj i Rusiji, VitrA svake godine isporučuje milione komada keramičke sanitarije u preko 75 zemalja na pet kontinenata. Dizajn je u osnovi brenda VitrA. Da bi demonstrirao svoju posvećenost inovacijama i uneo milenijume turske kulture kupanja u 21. vek, VitrA je okupio tim dizajnera koji pomažu u identifikaciji novih pravaca u dizajnu kupatila i pločica. Ovaj pristup učinio je kompaniju VitrA međunarodno prepoznatom po svojim sofisticiranim estetskim i fino podešenim idejama i konceptima, koji su joj doneli neke od najprestižnijih svetskih nagrada za dizajn tokom godina.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.