WC četka MINOTTI stojeća zelena

Šifra artikla: G6404

WC četka MINOTTI stojeća zelena

918.00 RSD /

826.00 RSD / kom

Na stanju

Galanterija Minotti dizajnirana je tako da olakša boravak u kupatilu, ali i da svojom estetikom zadovolji najviše standarde. Svaki artikal pažljivo je kreiran, a na vama je samo da izaberete onaj koji se najbolje uklapa u Vaš stil.

WC četka MINOTTI 

G6404

  • Kvalitetna izrada od ABS plastike
  • Elegantna i funkcionalna
  • Brzo sušenje
  • Ne zadržava neprijatne mirise

 

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Minotti

Zemlja porekla

Kina

Uvoznik

Minotti

Boja

Zelena

Ugradnja

Stojeća

Materijal

ABS Plastika

Prodajni program Minotti sastoji se od nekoliko stotina artikala jednoručnih slavina, sanitarne keramike, hidromasažnih i običnih tuš kabina, kupatilskih ogledala, kupatilske galanterije, hidromasažnih stubova, tuš ručica, tuš creva, kupatilskih zavesa, opreme za kupatila, raznih vrsta priključaka i ventila, rezervnih delova, itd. Trudimo se da uvek idemo u korak sa vremenom, da se novim idejama prilagodimo potrebama kupaca ali i da kreativnim rešenjima promenimo ustaljeni stil opremanja kupatila i kuhinje. Naši artikli rezultat su pažljivog dizajniranja i kvalitetne izrade, i budite uvereni da će dugi niz godina biti deo vašeg prostora

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.