Aditiv Mapei ISOLASTIC 5 kg

Šifra artikla: 097105

Aditiv Mapei ISOLASTIC 5 kg

Prikaži više

753.00 RSD / kg

(Cena je po jednom kg)

Na stanju

Jedinice u paketu

kg

Proizvođač

Mapei

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Lateks za poboljšanje čvrstoće prianjanja i deformabilnosti cementnih lepkova KERABOND, KERABOND T i ADESILEX P10.

Mešanjem lepkova KERABOND, KERABOND T i KERABOND PLUS sa ISOLASTIC-om dobijaju se poboljšani, visokodeformabilni lepkovi sa produženim otvorenim vremenom (klasa C2E/S1). Mešanjem ADESILEX-a P10 sa ISOLASTIC-om razređenim vodom u razmeri 1:1, dobija se poboljšani, visokodeformabilni lepak sa produženim otvorenim vremenom (klasa C2E/S1).

TEHNIČKI PODACI ZA KERABOND/KERABOND T/KERABOND PLUS+ISOLASTIC:

Vreme obradljivosti mešavine: više od 8 sati.

Otvoreno vreme: 20 minuta.

Vreme čekanja pre fugovanja:

– za zidove: 4-8 sati;

– za podove: 24-posle 36 sati.

Prohodnost: posle 24-posle 36 sati.

Spremno za upotrebu: posle približno 14 dana.

Deformabilnost prema EN 12004: S2 – visoko deformabilan (ADESILEX P10 + ISOLASTIC pomešan sa vodom u razmeri 1:1 – S1 deformabilan).

Nanošenje: KERABOND/KERABOND T/KERABOND PLUS + ISOLASTIC: nazubljenom gletericom 4, 5 ili 6.

ADESILEX P10/SOLASTIC pomešan sa vodom u razmeri 1:1: nazubljenom gletericom.

Rok trajanja: 24 meseca. Zaštititi od smrzavanja.

Potrošnja: 1–2 kg/m².

Pakovanje: 5kg.

Mapei je do danas postao vodeći svetski proizvođač lepkova i hemijskih proizvoda za građevinarstvo. Počevši od 1960. godine, Mapei razvija strategiju internacionalizacije, strateški raspoređujući proizvodne pogone u cilju racionalizacije transportnih troškova. Grupa danas ima 87 filijala i 81 proizvodni pogon u 35 zemalja. Mapei je oduvek ulagao u istraživanje, što potvrđuju i brojke, 12 % od ukupnog broja zaposlenih u Grupaciji radi u laboratorijama za istraživanje i razvoj (R&D), 5 % godišnjeg prihoda ulaže se u laboratorijska istraživanja, od čega se čak 70 % izdvaja za razvoj ekološki održivih proizvoda koji zadovoljavaju LEED standard. Osim toga, Mapei ima dobro razvijenu prodajno-tehničko-servisnu mrežu i kancelarije širom sveta koje pružaju efikasnu tehničku pomoć projektantima, inženjerima, izvođačima i korisnicima Mapei proizvoda.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.