Sredstvo za čiščenje MAPEI ULTRACARE SMOOTH SILICONE 0.75L

Šifra artikla: 1149326

Sredstvo za čiščenje MAPEI ULTRACARE SMOOTH SILICONE 0.75L

Sredstvo za čiščenje MAPEI ULTRACARE SMOOTH SILICONE

1149326

  • Sredstvo za završnu obradu (zaglađivanje) silikona pri nanošenju
  • Biorazgradiva, inovativna formula na vodenoj bazi pogodna je za obradu svih vrsta masa za zaptivanje (acetatnih, neutralnih, poliuretanskih itd.)
  • Olakšava završnu obradu nakon nanošenja i pomaže stvaranju glatke, kompaktne površine bez udubljenja u kojima bi se mogla sakupljati prljavština i posledično stvarala buđ
  • Može se nanositi na većinu površina koje se uobičajeno sreću u građevinskoj industriji
  • Ne ostavlja tragove
  • Pogodno za primenu na zidovima i podovima u enterijeru i eksterijeru

 

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Mapei

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Osnovan u Italiji kao porodična kompanija predvođena porodicom Skvinci, Mapei je do danas postao vodeći svetski proizvođač lepkova i hemijskih proizvoda za građevinarstvo. Počevši 1960. godine, razvio je strategiju internacionalizacije, strateški raspoređujući proizvodne pogone u cilju racionalizacije transportnih troškova. Grupa, sa globalnim sedištem u Milanu, danas ima 87 filijala i 81 proizvodni pogon u 35 zemalja. Mapei je oduvek ulagao u istraživanje, što potvrđuju i brojke: 12 % od ukupnog broja zaposlenih u Grupaciji radi u laboratorijama za istraživanje i razvoj (R&D), 5 % godišnjeg prihoda ulaže se u laboratorijska istraživanja, od čega se čak 70 % izdvaja za razvoj ekološki održivih proizvoda koji zadovoljavaju LEED standard. Osim toga, Mapei ima dobro razvijenu prodajno-tehničko-servisnu mrežu i kancelarije širom sveta koje pružaju efikasnu tehničku pomoć projektantima, inženjerima, izvođačima i korisnicima Mapei proizvoda.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.