Lepak Mapei FIX&GROUT BRICK 113 cem.gray 12kg

Šifra artikla: 0112A12

Lepak Mapei FIX&GROUT BRICK 113 cem.gray 12kg

468.00 RSD / KG

(Cena je po jednom KG)

Na stanju

Lepak Mapei FIX&GROUT BRICK 113

0112A12

  • Poboljšani lepak u obliku paste, spreman za upotrebu, proizveden po BioBlock® tehnologiji koja sprečava nastanak i širenje buđi, za lepljenje listela i lakih cementnih i sintetičkih dekorativnih elemenata na spoljašnjim i unutrašnjim površinama

 

TEHNIČKI PODACI:

  • Otvoreno vreme: 20 minuta
  • Fugovanje: očisiti višak lepka iz fuga vlažnom četkom u roku od 20 minuta (u zavisnosti od uslova okoline)
  • Nanošenje: nazubljenom gletericom ili četkom
  • Rok trajanja: 24 meseca
  • Potrošnja: 1,4–4,2 kg/m².
  • Pakovanje: kanta od 12 kg

Jedinice u paketu

KG

Proizvođač

Mapei

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Osnovan u Italiji kao porodična kompanija predvođena porodicom Skvinci, Mapei je do danas postao vodeći svetski proizvođač lepkova i hemijskih proizvoda za građevinarstvo. Počevši 1960. godine, razvio je strategiju internacionalizacije, strateški raspoređujući proizvodne pogone u cilju racionalizacije transportnih troškova. Grupa, sa globalnim sedištem u Milanu, danas ima 87 filijala i 81 proizvodni pogon u 35 zemalja. Mapei je oduvek ulagao u istraživanje, što potvrđuju i brojke: 12 % od ukupnog broja zaposlenih u Grupaciji radi u laboratorijama za istraživanje i razvoj (R&D), 5 % godišnjeg prihoda ulaže se u laboratorijska istraživanja, od čega se čak 70 % izdvaja za razvoj ekološki održivih proizvoda koji zadovoljavaju LEED standard. Osim toga, Mapei ima dobro razvijenu prodajno-tehničko-servisnu mrežu i kancelarije širom sveta koje pružaju efikasnu tehničku pomoć projektantima, inženjerima, izvođačima i korisnicima Mapei proizvoda.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.