Osnovni premaz Mapei ECO PRIM GRIP 5kg

Šifra artikla: 1560005

Osnovni premaz Mapei ECO PRIM GRIP 5kg

966.00 RSD / kg

(Cena je po jednom kg)

Na stanju

Osnovni premaz Mapei ECO PRIM GRIP

1560005

  • Višenamenski osnovni premaz na bazi sintetičkih smola i silikatnih inertnih materijala u vodenoj disperziji sa niskim sadržajem isparljivih organskih materija (VOC)
  • Spreman za upotrebu, a primenjuje se za poboljšanje prianjanja maltera, masa za izravnavanje i lepkova za keramičke pločice.
  • Višenamenski osnovni premaz (prajmer), spreman za upotrebu, za spoljašnje i unutrašnje zidove i podove. Eco Prim Grip se primenjuje za poboljšanje prionjivosti svih tipova cementnih, gipsanih i krečnih maltera na podloge od betona, opeke, betonskih blokova, blokova od gas-betona i gipsa. Eco Prim Grip je takođe pogodan za poboljšanje prianjanja lepkova za keramičke pločice, masa za izravnavanje na neupojne podloge kao što su keramičke pločice, teraco i prirodni kamen u unutrašnjim prostorijama
  • Nanosi se na temperaturama između +5 ºC i +35 ºC
  • Ne koristite Eco Prim Grip u prisustvu vlage.
  • Eco Prim Grip je spreman za upotrebu i ne razređuje se.
  • Dok je još svež, Eco Prim Grip se može ukloniti vodom s poda, zida i alata. Kada se osuši, može se ukloniti alkoholom ili Pulicol-om
  • Potrošnja varira između 0,2 i 0,3 kg/m2, u zavisnosti od upojnosti podloge
  • U normalnim uslovima u originalno zatvorenoj ambalaži rok trajanja proizvoda je 24 meseca

Jedinice u paketu

kg

Proizvođač

Mapei

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Osnovan u Italiji kao porodična kompanija predvođena porodicom Skvinci, Mapei je do danas postao vodeći svetski proizvođač lepkova i hemijskih proizvoda za građevinarstvo. Počevši 1960. godine, razvio je strategiju internacionalizacije, strateški raspoređujući proizvodne pogone u cilju racionalizacije transportnih troškova. Grupa, sa globalnim sedištem u Milanu, danas ima 87 filijala i 81 proizvodni pogon u 35 zemalja. Mapei je oduvek ulagao u istraživanje, što potvrđuju i brojke: 12 % od ukupnog broja zaposlenih u Grupaciji radi u laboratorijama za istraživanje i razvoj (R&D), 5 % godišnjeg prihoda ulaže se u laboratorijska istraživanja, od čega se čak 70 % izdvaja za razvoj ekološki održivih proizvoda koji zadovoljavaju LEED standard. Osim toga, Mapei ima dobro razvijenu prodajno-tehničko-servisnu mrežu i kancelarije širom sveta koje pružaju efikasnu tehničku pomoć projektantima, inženjerima, izvođačima i korisnicima Mapei proizvoda.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.