Sredstvo za čišćenje Mapei KERAPOXY CLEANER 0.75kg za ep. fug mase

Šifra artikla: 4571542

Sredstvo za čišćenje Mapei KERAPOXY CLEANER 0.75kg za ep. fug mase

3,297.00 RSD / kom

Pri isteku zaliha

Sredstvo za čišćenje Mapei KERAPOXY CLEANER 

4571542

Specijalno sredstvo za čišćenje za epoksidnih masa za fugovanje, pogodno za čišćenje keramičkih pločica po završetku polaganja i uklanjanje tragova od epoksidnih masa za fugovanje (kao što su: KERAPOXY, KERAPOXY DESING i KERAPOXY CQ) sa keramičkih i staklenih površina.

TEHNIČKI PODACI:

  • pH vrednost tečnosti: 12
  • Vreme čekanja pre ispiranja: nekoliko minuta. U slučaju veće količine mase za fugovanje, ostaviti da deluje duže ili ponoviti postupak
  • Rok trajanja: 24 meseca
  • Nanošenje: kada se nanosi prskanjem
  • Potrošnja: u zavisnosti od stepena zaprljanosti
  • Pakovanje: flašica sa raspršivačem 0,75 kg;

Jedinice u paketu

kom

Proizvođač

Mapei

Zemlja porekla

Italija

Uvoznik

Minotti

Osnovan u Italiji kao porodična kompanija predvođena porodicom Skvinci, Mapei je do danas postao vodeći svetski proizvođač lepkova i hemijskih proizvoda za građevinarstvo. Počevši 1960. godine, razvio je strategiju internacionalizacije, strateški raspoređujući proizvodne pogone u cilju racionalizacije transportnih troškova. Grupa, sa globalnim sedištem u Milanu, danas ima 87 filijala i 81 proizvodni pogon u 35 zemalja. Mapei je oduvek ulagao u istraživanje, što potvrđuju i brojke: 12 % od ukupnog broja zaposlenih u Grupaciji radi u laboratorijama za istraživanje i razvoj (R&D), 5 % godišnjeg prihoda ulaže se u laboratorijska istraživanja, od čega se čak 70 % izdvaja za razvoj ekološki održivih proizvoda koji zadovoljavaju LEED standard. Osim toga, Mapei ima dobro razvijenu prodajno-tehničko-servisnu mrežu i kancelarije širom sveta koje pružaju efikasnu tehničku pomoć projektantima, inženjerima, izvođačima i korisnicima Mapei proizvoda.

Aquacasa koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.